The most creative ideas

Wat doen wij?

Fotografie
Fotografie is meer dan een klik op de knop. Wij houden steeds rekening met tal van factoren zoals cadrering, perspectief en lichtinval. Wij zorgen er ook voor dat een foto het vastleggen van een gevoel is.
Films
Films maken is onze passie. En die passie delen we vaak met onze klanten. Want film combineert beeld, tekst en geluid op een moment. En Daar maken we dan ook graag gebruik van.
Videoreportages
Onze videoreportages zijn geschikt voor alle organisaties die zich willen onderscheiden met hun eigen verhaal. Een verhaal dat mensen raakt, verbindt en beweegt.
Broadcasting
Via Broadcasting kunnen wij lokale netwerken voorzien van video content via (LAN)-technologieën, waar alle media strak omlijnd afgeschermd zijn van een wide area network.
Kranten
Dagelijks brengen wij vers nieuws in het Mediahuis dat mediagroepen Concentra en Corelio bundelt. Het Mediahuis de uitgever van De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, De Gentenaar en Het Belang van Limburg.
Tijdschriften
Tweewekelijks brengen wij randnieuws en human interest in Rondom Magazine dat in Vlaanderen huis-aan-huis verspreid wordt op bijna 2 miljoen exemplaren. Het gratis magazine verschijnt in Vlaanderen op 27 lokale edities + 9 partneredities.
01

Televisie& media

De nieuwe digitale media gaan crossmediaal voor iedereen, ook voor u.
02

Video &audioclips

Wij zorgen voor een snelle montage, klaar voor gebruik.
03

Nieuws &reportages

>>
's morgens gedraaid, 's middag online. Op diverse media.